#weloveVanMoof

VanMoof Accessoires en Mode

#weloveVanMoof

Accessoires & fashion
door fans voor fans.

Bij intensief gebruik vertonen fietsen veel ontsierende tekenen van slijtage.

Lakbeschermingsfolie van RIDAWIASMILE.COM maakt uw fiets duurzaam robuuster.

Wij behouden waarde, uiterlijk en vreugde!

Irriteren gevoelige oppervlakken je?

VanMoof X3 in Berlin

Ben je “overvoorzichtig” om geen krassen en schade aan de fiets te veroorzaken?

VanMoof S3 umzingelt von Fahrrädern

Wilt u uw fiets intensiever gebruiken en vreest u dat aanbouwsels zoals een kinderzitje, kettingslot enz. uw fiets op lange termijn zullen verminken?

Kratzer auf einem VanMoof S3

Ergert u zich aan gevoelige oppervlakken en wilt u uw VanMoof verdere stress besparen?

De oplossing heet: MaxProtect

Bescherm uw VanMoof met één van de beste lakbeschermingsfolies ter wereld!

Gewoon beter dan zonder!

Maak het lakwerk van uw VanMoof steviger en voorkom lakschade.

Behoud de waarde van uw VanMoof voor doorverkoop en krijg de beste prijs bij verkoop.

Geniet van een gemakkelijk te reinigen fiets die er altijd perfect uitziet.

Wat onze lakbeschermingsfolie zo bijzonder maakt:

Lange houdbaarheid

Grondig getest op vele topmerken zoals Tesla, Porsche, Aston Martin, Audi enz. De bestuurders van deze voertuigen vertrouwen al vele jaren op de uitstekende kwaliteit van de folie die wij gebruiken.

Geïmporteerd uit de USA

Onze premium fabrikant SunTek is de industrieleider als het gaat om functionele folies. 60 jaar knowhow leveren de best mogelijke tinting films en lakbeschermingsproducten.

Perfecte balans

De geoptimaliseerde lijm zorgt voor een eenvoudige installatie, een langdurige hechting en een snelle en schadevrije verwijdering.

Technische eigenschappen van de lakbeschermingsfolie

Lackschutzfolie SunTek PPF M mit den einzelnen Schichten
  1. Oppervlakteafdichting: Flexibele, zelfherstellende polyurethaan coating
  2. Urethan: Slagvast 6 mil (152.4 μ) urethaan voor uitstekende UV-, hitte- en waterbestendigheid
  3. Kleeflaag: Zelfvernettende acrylcopolymeerlijmformule voor evenwichtige hechting, kleefkracht en cohesie-eigenschappen
  4. Dragerfolie: mat, polyester dragermateriaal

Lakbescherming voor fietsen is mijn passie.

Mijn naam is Christoph [37] en ik werk al enkele jaren met lakbeschermingsproducten voor fietsen. Mijn fietsen hebben dringend behoefte aan lakbescherming, omdat ik in het dagelijks leven veel op de weg zit.

In de trein stappen, even snel boodschappen doen, de trap op (af), gas geven en weer terug in de trein … de beschikbare ruimte delen met andere passagiers en hun fietsen – dat betekent vaak krassen delen! Het leven van een fiets kan erg aangrijpend en getekend zijn, maar daar moet verandering in komen!

Als hoofd van RIDAWIASMILE.COM ben ik al meer dan vijf jaar een overtuigd fietsforens. Voor mij is de auto geschiedenis en de passie voor mobiliteit op twee wielen is groot. E-bikes geven ons de kans om onze dagelijkse mobiliteit te optimaliseren en in grote mate te herdenken. Hopelijk zullen sommige auto’s binnenkort vaker en langer stilstaan, of zullen mensen het zelfs helemaal zonder doen.

Het kostte veel tijd om de perfecte lakbeschermingsfolie te vinden voor de VanMoof fietsen. Samen met verfbeschermers, heb ik getest, afgewezen, onderzocht… Op het einde, zoals zo vaak in het leven, kwam het erop neer: Je kunt niet zonder kwaliteit.

Daarom implementeer ik onze beschermende folie producten met de Amerikaanse premium fabrikant SunTek. SunTek is de industrieleider als het gaat om functionele folies. 60 jaar knowhow staan garant voor de best mogelijke tinting films en lakbeschermingsproducten.

Christoph Standtke

Gemakkelijk te bevestigen in slechts vier stappen!

1.

Bestel

Bestel hier en ontvang uw uw verf beschermfolie in een paar dagen.

2.

Clean

Reinig uw VanMoof
met glasreiniger en een doek.

3.

Bereid voor.

Trek een verfbeschermingsdeel
langzaam van de steun en bevochtig de
achterkant met een beetje water.

4.

Afwerking

Plaats de verfbeschermfolie en
druk de vloeistof eruit met de trekker of doek.

139 €

Veel gestelde vragen:

U bespaart tijd met onze lakbeschermingsfolie. Hij is optimaal aangepast aan de VanMoof S3 2020, 2021 & 2022. U hoeft niet zelf een sjabloon te maken en over te brengen naar een film – in plaats daarvan kunt u gewoon meteen aan de slag met onze filmset en hebt u meer tijd om te rijden.

Onze film is high-tech. Wij onderscheiden ons van vele anderen door een hoogwaardige folie uit de racewereld te gebruiken. Bij ons krijgt u een beschermende folie die doeltreffend beschermt en vele jaren blijft zitten. Het kan gemakkelijk worden verwijderd, zelfs na jaren, en brokkelt niet af in 100 stukjes.

Bovendien kan onze slimme oppervlaktestructuur kleine krasjes genezen, zoals die van fietssloten, ringen aan de hand, fietsstandaards en lantaarns, door de hitte van de zon zelf. Zo is uw fiets niet alleen goed beschermd, maar ziet hij er ook langer goed uit.

De lakbeschermingsfolie die wij gebruiken is ontwikkeld door de industrie-expert SunTek Films in de VS en is al vele jaren op de markt verkrijgbaar. Onze lakbeschermingsfolie wordt vooral gebruikt in het topsegment en zorgt voor de beste lakbescherming op voertuigen van Porsche, Ferrari, Aston Martin, Lamborghini en Co. en biedt tegelijk maximaal rijplezier.

Wij staan voor een product van zeer hoge kwaliteit dat beter presteert dan de standaard.

Het spreekt voor zich! U zult zien dat de nieuwe oppervlaktestructuur ook gemakkelijker te reinigen is. Wij adviseren een afstand van ca. 30 cm bij het schoonmaken. De meest grondige reiniging gebeurt echter nog steeds met de hand en met een microvezeldoek (:

We zullen je niet alleen laten! VanMoof is een wendbare en innovatieve fabrikant. Als een film uit onze set tegen de verwachting in niet past, sturen wij u gratis een aangepaste versie – onze aanpassingsgarantie.

FanWare

Geinspireerd door VanMoof

FanWare

inspired by VanMoof

Namen en handelsmerken zijn beschermd door het auteursrecht van de respectieve fabrikant.

Copyright © 2022, RIDAWIASMILE.COM | Alle rechten voorbehouden
Afdruk | Gegevensbescherming